Zeer leuke muursticker te koop

Ben al een tijd op zoek naar iets leuks tegen de muur van mijn woonkamer. Ik heb een lange kale muur, waar ik iets voor wil verzinnen. Een ander behang is geen optie, dat zit er pas op. En van schilderijen in de woonkamer hou ik niet van. Tot ik van de week bij een kennis op visite was, ze had me toch een leuke afbeelding op de muur, dacht dat dit een speciaal behang was, maar het was een muursticker. Ze vertelde me dat ze via het internet een site had gevonden waar je de mooiste stickers kon kopen, ook kon je zelf een afbeelding verzinnen en hiervan een muursticker laten maken. Zodra ik thuis kwam meteen op de site van plakhetzelf.nl gekeken, ik wist zeker dat ik hier de oplossing van mijn saaie muur kon vinden. Maar even iets uitzoeken was echt niet zo makkelijk als het klonk, wat een leuke stickers heb ik hier gezien. Inmiddels had ik al meerdere mooie stickers welke ik beslist in huis wilde hebben, maar één sticker daar was ik helemaal verliefd op, uitkijk over zee. muursticker-open-raam-200x150

Een bijzonder mooie muur

Wat ben ik blij dat ik nu een mooi uitzicht op de zee heb, helaas woon ik midden in de stad, dus een uitzicht op zee is niet mogelijk, maar door de mooie sticker op de muur met afdruk van de zee lijkt het net of ik er werkelijk zit. Ook voor mijn keuken en de slaapkamer heb ik leuke stickers kunnen bestellen. timthumb (1)

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.