Toolnation

Wil je schoonmaakklussen makkelijker maken? Gebruik een stoomreiniger

Vermoedelijk heeft lang niet iedereen een stoomreiniger in huis staan. Wanneer je je echter beseft wat je met een stoomreiniger allemaal kunt, dan is dat toch wel een opvallende conclusie. Met stoomreinigers kun je immers nagenoeg alles schoonmaken. Uiteraard gaat het dan om vloerbedekking en vloerkleden. Deze zijn bij uitstek geschikt om met bijvoorbeeld een Toolnation Kärcher stoomreiniger te lijf te gaan. Echter gaat het om veel meer dan alleen dat. Je kunt dit apparaat immers ook inzetten voor het schoonmaken van bijvoorbeeld de vloeren in toiletten en badkamers, maar ook fornuizen, meubilair, gordijnen, bedden, ramen, deuren en kozijnen maak je ermee schoon. Waar het handige van een stoomreiniger ‘m verder in zit lees je in de volgende alinea.

Toolnation

Reinigen met een stoomreiniger brengt deze voordelen met zich mee

Ten opzichte van bijvoorbeeld handmatig boenen met een sopje heeft een stoomreiniger de volgende voordelen:
Stoomreinigers hebben heel weinig water nodig om te functioneren. Je verspilt dus minder water.
De milieuvriendelijkheid van stoomreinigers blijkt ook uit het feit dat ze geen chemische schoonmaakmiddelen nodig hebben.
Wanneer je reinigt met een stoomreiniger, dan verwijder je nagenoeg alle bacteriën van het oppervlak in kwestie. Dit dus ondanks de afwezigheid van schoonmaakmiddelen.
Deze apparaten zijn voor iedereen gemakkelijk te bedienen.
Sommige apparaten, waaronder die van Kärcher, zou je kunnen uitbreiden met handige accessoires. Deze maken je het reinigen nog makkelijker of ze zorgen voor wat extra comfort en luxe.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.