stroometiket-incl-2015

Wie of wat is Gazprom Energy?

Gazprom Energy is een relatief klein bedrijf uit Den Bosch en maakt deel uit van de Gazprom Group. Hierdoor kunnen zij ook de voordelen van een wereldspeler bieden. Het kantoor van Gazprom Energy is geopend in 2012 en heeft sindsdien een behoorlijk groei doorgemaakt. Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan de Nederlandse zakelijke markt. De focus ligt hierbij op bieden van een uitstekende klantenservice en een persoonlijke samenwerking met al haar relaties.

 

De productenstroometiket-incl-2015

Gazprom Energy levert 3 producten die gericht zijn op de zakelijke markt:

  • Gas Zeker. Een gasproduct zonder verrassingen.
  • Gas Flexibel. Levering van zakelijk gas op maat tegen een concurrerend tarief.
  • Elektriciteit Zeker. Zekerheid over je kosten en geen onaangename onverwachte prijsstijgingen.

 

De klanten

De klanten van Gazprom Energy zijn ZZP en MKB bedrijven uit Nederland. Ook doet Gazprom Energy veel zaken met zorginstellingen, brancheverenigingen, collectieven en multi site bedrijven.

 

Oog voor details

Duurzaamheid is belangrijk voor Gazprom Energy. Het is daarom geen verrassing dat de drie “duurzame P’s” fungeren als richtlijn voor het bedrijfsbeleid. People, Planet en Profit worden dagelijks zo goed mogelijk op elkaar afgestemd. Gazprom Energy heeft oog voor de details en weet als geen ander welke invloed zulke ogenschijnlijk kleine dingen hebben op energiezuinig werken en leven. Gazprom Energy ondersteunt ook sport, kunst en cultuur wereldwijd en haalt hier veel inspiratie uit. Bijvoorbeeld om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Zo draagt Gazprom Energy haar steentje bij aan een betere wereld.

 

Meer informatie

Sinds het vrijgeven van de energiemarkt in 2004 zijn er veel partijen actief op de Nederlandse markt, Gazprom Energy onderscheidt zich echter van andere aanbieders. Niet alleen dankzij een betrokken houding en persoonlijk contact, maar ook door het onderhouden van deze relatie. Wil je graag weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust een kijkje op de website van Gazprom Energy. Daar kun je ook meer informatie terugvinden over de cijfers, nieuwtjes, tips, advies, EED en energiescan.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.