Waar moet je op letten bij servies kopen?

Is je servies aan vernieuwing toe? Of wil je gewoon weer even wat anders? Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een nieuwe servies set! Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het uitkiezen van nieuw servies? Wij hebben het voor jou even allemaal op een rijtje gezet voor het gemak. Laten we meteen beginnen!

Hoeveelheid

De hoeveelheid van het servies hangt helemaal af met hoeveel mensen je een huishouden vormt. We raden aan om altijd minimaal 6 stuks in huis te hebben van alles. Woon je bijvoorbeeld met 5? Raden we aan om altijd +2 serviesstukken te kopen. Naast de hoeveelheid van het huishouden zijn er nog een aantal andere vragen die je jezelf kan stellen:

  • Hoeveel maaltijden worden er per dag gegeten?
  • Krijg je veel bezoek?

Kortom. Houd rekening met deze vragen voor het uitkiezen van de hoeveelheid van je servies!

Stijl

Hanteer jij een bepaalde interieur stijl? Het is leuk om je servies daarop aan te passen! Maak jij bijvoorbeeld veel gebruik van zwarte/grijze tinten, is het leuk om te kiezen voor antraciet servies. Als je wil kiezen voor een veilige optie, is wit de meest voor de hand liggende optie bij het kiezen van servies. Wit past overal goed bij, en bij het afwassen kan je goed zien of het schoon is! Denk hier daarom goed over na!

Prijs

Niet geheel onbelangrijk, het budget! 

Heb je veel geld te besteden voor het servies? 

Zoek dan iets van hoge kwaliteit, wat daarom ook langer meegaat natuurlijk. Tenzij je het laat vallen uiteraard. 

Heb je een wat kleiner budget, maar wil je toch goede kwaliteit? Easy-Out heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden. Kwaliteit servies/bestek in aantallen van 6. Samengestelde boxen voor een lage prijs. 

De Easy-Evening heeft bijvoorbeeld alles wat je nodig hebt voor het diner!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.