logoAangezien de zomer er weer aankomt en zodra de zon schijnt iedereen lekker buiten wil zitten ga ik het hier vandaag ook over hebben. Met name de stijgende populariteit van loungesets. Je ziet tegenwoordige steeds vaker een loungeset bij iemand in de tuin staan. Dit is voor mij dan ook geen verassing want ik weet de voordelen hiervan wel. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen. Vroeger had je een simpele tuinmeubel set, maar tegenwoordig wil je buiten lekker genieten en relaxen. Een loungeset is hier ideaal voor. Nog een voordeel is dat deze steeds betaalbaarder worden. Waar je deze vroeger alleen bij de rijke mensen zag, zijn ze tegenwoordig in alle prijsklasse beschikbaar. De volgende tip aan jullie is dan ook eens een kijkje te nemen op globalsourceasia.eu. Hier vind je een ruim en betaalbaar aanbod van tuinmeubelen, hier kom ik zo nog op terug. Doordat je een loungeset tegenwoordig multifunctioneel kunt gebruiken kun je steeds je eigen draai geven qua interieur. De meeste loungesets bestaan dan ook uit: één of twee losse banken, een hoekstuk, een hocker en/of een tafel en losse stoelen. Zo heb je dus verschillende opties om je eigen sfeer te creëren. Het onderhoud hiervan is tegenwoordig ook simpel. Het frame van de loungeset kan gewoon het hele jaar buiten staan en het enige wat je wel op moet bergen zijn de kussen. Hier zijn dan ook kussenboxen voor.

Kussenbox-450x300

Ik adviseer Global Source Asia zelf aan iedereen

 

Loungeset_GSA4578

Maar terugkomend op mijn tip van Global Source Asia. Wanneer klanten of vrienden mijn advies vragen over de inrichting van de tuin, met name bij de inrichting van de buitenruimte. Ik heb hier zelf alleen maar goede ervaringen mee gehad en wat ik van andere hoor ook. Dus voor het kopen van tuinmeubelen weet je waar je moet zijn.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.