Vijvernet kopen

Heb je een eigen vijver in de tuin en wil je deze graag vrijhouden van takken, bladeren en overig vuil? Span dan een net over je vijver zodat je deze vijver goed kan onderhouden. Daarbij kunnen er ook geen andere dieren de vijver inkomen, dus kan je jouw vissen bescherming bieden. Bij Nettenshop vind je een aantal speciale vijvernetten die hier geschikt voor zijn. Maar waarom is dit dan eigenlijk belangrijk, want een paar bladeren in je vijver lijkt het ergste niet? In deze blog lees je waarom het handig is om wel een vijvernet aan te schaffen.

Bescherming voor jouw vijver

De bladeren en taken in jouw vijver zorgen er voor dat algengroei voorkomt. Er kunnen namelijk verkeerde stoffen in het water terecht komen door het schimmelen van de bladeren. Scherm je vijver dus af zodat je dit kan voorkomen. Daarbij kan je bij Nettenshop kiezen tussen twee soorten vijvernet: dropvormige maas en vierkante maas. Maar hoe weet je nou welke je nodig hebt? De vierkante mazen kun je wat makkelijker spannen en daarbij zit ook een randtouw. Dit is niet het geval bij de dropvormige mazen.

De service van Nettenshop

Merk je dat er veel bladeren in jouw vijver terecht komen of dat er door vogels wordt geaasd op je vissen? Kies dan voor een spoedlevering van je vijvernet. Door een extra betaling kan je jouw vijvernet namelijk al binnen 48 uur verwachten in plaats van 5 tot 10 werkdagen. Het is namelijk wel van groot belang om dit zo snel mogelijk te gaan beschermen. Heb je al het juiste formaat bepaald of heb je daar even hulp bij nodig? Het is namelijk wel handig als het net precies het goede formaat is. De specialisten van Nettenshop helpen je graag.

Meer weten

Wil je meer weten over de verschillende soorten netten en de service? Neem ook dan even contact op met de klantenservice. Zij staan je graag te woord en kunnen je adviseren. Daarbij kun je ze ook bereiken voor tips bij het inmeten en de montage ervan.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.