Valbeveiliging

Valbeveiliging voor het snoeien van de tuin

Veiligheid staat hier voorop valbeveiliging

Al sinds wij hier wonen doe ik alles in onze achtertuin zelf met behulp van valbeveiliging. Dit zorgt er namelijk voor dat ik dingen kan doen op grote hoogte zonder daarbij het risico te lopen dat ik naar beneden val. Het is voornamelijk door mijn vrouw dat ik hier nu gebruik van maak. In eerste instantie vond ik dit zelf namelijk onzin, maar inmiddels snap ik waarom zij het tegen mij zei. Het is namelijk echt zo dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Laatst is onze buurman gevallen terwijl hij zijn goot probeerde school te maken en heeft daarbij zijn schouder gebroken. Als het hem kan gebeuren, kan dat natuurlijk ook zomaar zijn dat ik de volgende ben die iets breekt. Via een vriend heb ik uiteindelijk een hele goede site gevonden waar ik dit kon gaan kopen.

Alles is mogelijk

Ik heb mijn valbeveiliging gekocht via G4s safety solutions. Zij verkopen van alles om ervoor te zorgen dat iedereen veilig zijn werkzaamheden kan uitvoeren. Het is niet alleen voor zakelijk gebruik, maar ook particulieren kunnen hier heel erg goed terecht. De prijzen per stuk liggen namelijk niet belachelijk hoog, waardoor jij hier met bijna ieder budget terecht kunt. Daarnaast hebben zij ook nog eens ongelofelijk goede service. Zo heb jij alles snel in huis en is het mogelijk om advies te krijgen. Mocht jij vragen hebben, dan kun jij deze namelijk gemakkelijk stellen door te bellen of een mailtje te sturen naar hen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.