UPC Televisie

upc UPC geeft je de keuze om uit drie verschillende Tv­ pakketten te kiezen. Je kunt met elk van deze drie pakketten op verschillende Tv’s in je huis genieten van digitale televisie. Automatisch in HD- kwaliteit zijn NPO 1,2 en 3. UPC heeft drie verschillende Tv­pakketten waar wij jou nu wat meer over gaan vertellen.

Het Digitale Kabel Tv & Radio pakket

Het Digitale Kabel Tv & Radio pakket is het basispakket van UPC. Je hebt dan 30 zenders waarvan er drie in HD zijn en waarvan je er 15 binnen en buiten kunt kijken. Het is een heel simpel pakket dat betaalbaar is.

Het Digitale Tv Starter pakket

Het Digitale Tv Starter pakket biedt je meer dan 70 zenders aan waarvan er 15 in HD zijn, tientallen zenders die je binnen en buiten kunt kijken zelfs als je niet thuis bent, tv gemist, een HD Mediabox en korting op de apparatuur. Je kunt 40 zenders online bekijken.

Het Digitale Tv Royaal HD pakket

Het Digitale Tv Royaal HD pakket heeft meer dan 110 zenders waarvan er 37 in HD zijn, tientallen zenders die je binnen en buiten kunt kijken ook als je niet thuis bent. Je kunt de afgelopen 10 dagen terug kijken met Tv Gemist, je ontvangt UPC on Demand, een HD Mediabox en korting op de apparatuur. Ook kun je 70 zenders online bekijken en dit alles voor een scherpe prijs.

Wil je meer informatie over UPC TV? Kijk dan op onze site.logo (1)

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.