palmboom

Voor een kleine half jaar terug heb ik een prachtige palmboom cadeau gekregen. Wij hebben toen die tijd onze woning gekocht, overigens met veel moeite aangezien het niet zo ging zoals het bedoeld was. De betreffende bank wilde ons geen lening verstrekken, iets waar wij nu nog steeds niks van snappen. Enfin, je kunt wel nagaan hoe enthousiast wij waren toen wij te horen kregen dat het alsnog akkoord was.

palmboom

Sleutel gekregen!

Het moment dat wij de sleutel van het huis kregen was ook het moment dat wij enorm veel cadeautjes kregen. Een overvloed van enthousiasme en blijdschap was bij ons enorm aanwezig! Op dat moment hebben wij dan ook de palmboom gekregen. Deze plant heeft wat dat betreft onwijs veel meegemaakt. Het leggen van de vloer, stucen van de muren en niet te  vergeten de keuken die geplaatst moest worden. Een heleboel stof wat opwaait uiteraard en wat dan op de plant terecht kwam. Gelukkig is dat nu allemaal achter de hand en kunnen wij optimaal genieten van onze woning.

palmboom

Toch wilde ik stiekem eens op het internet zoeken of dat ik toevallig een broertje of zusje voor onze plant kan vinden. Hierdoor ben ik vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Mypalmshop.nl. Hier kun je daadwerkelijk planten bestellen die dan ook nog eens bij je thuis worden bezorgd! Zijn zusje is in ieder geval onderweg!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.