Tips voor het verkopen van je huis

De laatste jaren blijkt het in de praktijk behoorlijk lastig te zijn om je huis kwijt te verkopen. Er zijn verschillende manieren om je huis sneller te verkopen, waar we jou graag meer over willen vertellen. Sta je op het punt om jouw huis te verkopen? Lees dan snel verder!

Woning in de markt zetten met een lagere inzetprijs

De inzetprijs is de vanaf prijs die je vraagt wanneer je jouw huis in de markt zet. Door deze lager dan de vraagprijs te zetten, bereik je een grotere groep geĆÆnteresseerde kopers (simpelweg omdat jouw woning in een lagere prijsklasse valt). Met deze unieke verkoopmethode kun je meerdere mensen bereiken en is de kans groter dat jij jouw huis in een korte tijd verkoopt. Je zult bij jouw makelaar moeten navragen of hij op deze manier werkt. Jouw huis verkopen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Wanneer je voor deze verkoopmethode kiest, zal je zelf wel verder moeten kijken naar een nieuw huis. De verkoop van jouw huis gaat sneller dan gedacht en dan is het wel zo handig om in de tussentijd naar een nieuw koop of huurhuis te kijken.

Hoeveel is jouw huis waard?

Voordat je jouw huis gaat verkopen is het slim om jouw huis te taxeren. Op deze manier kom je erachter hoeveel jouw huis waard is. In de meeste gevallen wordt dit door een makelaar of een opbodmakelaar gedaan. Er zijn verschillende manieren om de waarde van jouw huis hoger uit te laten vallen, zoals het upgraden van jouw huis, het aanpassen van jouw keuken en bijvoorbeeld een traprenovatie. Ook een likje verf kan wonderen doen. Meer weten? Breng dan een bezoek aan wat is mijn huis waard.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.