wortman bank

Tip voor als je op zoek bent naar teak meubels Leiden

teak meubels LeidenWie wil dat thuis nou niet, teak houtenmeubels in huis? Dit ook nog eens maatwerk en voor een betaalbare prijs. Indien jou dit ook wat lijkt dan moet je vooral dit artikel lezen. Ik heb bij deze firma namelijk zelf een houten tafel gekocht enkele weken geleden. Omdat ik hier zelf zo enthousiast over ben, moet ik deze met jullie delen. Deze firma heet Wortman en zij leveren dus teak meubels Leiden en omgeving. Wanneer je hier iets online besteld kun je dit natuurlijk door heel Nederland laten bezorgen. Echter hebben zij in die regio een showroom waar je alles in het echt kunt bekijken. Sommige mensen, vooral wat ouderen kopers willen alles met eigen ogen bekijken. Dit kan ik wel begrijpen, vooral als het om meubels gaat. Echter zijn de afbeeldingen op wortman.nl zo duidelijk dat ik niet nodig is om naar de showroom te gaan. Althans niet bij mij, ik vond de tafel die ik zag zo mooi dat ik die gelijk online besteld had.

Hoe ziet hun assortiment eruit?

wortman bankHet meeste hout komt uit Indonesiƫ. Op de site van hun heb je keuze nieuw teakhout, oud teakhout en recyclet teakhout. Zo heeft elk type zijn eigen uitstraling. Mijn tafel was gemaakt uit gerecycled hout, ik zocht dan ook naar iets met een robuuste uitstraling. Verder heb je ook nog de keuze uit verschillende soorten meubels, namelijk kasten, tafels, stoelen, tuinmeubelen en banken. Zij hebben eigenlijk alles om een woonkamer of keuken te vullen met inboedel.

Zo kun je ook kosteloos contact met hun opnemen en vragen naar advies. Wanneer je dit persoonlijk wil hebben, kun je naar de teak meubels Leiden showroom gaan waar ze je ook graag te woord staan. Dit werd mij namelijk verteld toen ik ze telefonisch sprak. Echter woon ik hier te ver vandaan dus een advies op afstand was voor mij beter. Ik kan jullie inmiddels vertellen dat ik zeer tevreden ben over mijn aankoop en hoop dat jullie dit ook gaan zijn.

wortman

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.