Tip: Hikvision

Laatste jaren voel ik mij steeds onveiliger in de buurt. Het lijkt wel alsof er steeds meer inbraken zijn in de omgeving. Afgelopen week werd er zelfs nog ingebroken bij mijn buren. Hierdoor voel ik mij steeds onveiliger worden, ik heb wel een hond maar deze is steeds minder waaks doordat hij al redelijk op leeftijd is. Hierdoor heb ik besloten om één van de alarmsystemen van Hikvision aan te schaffen van alarmsysteemexpert.nl.

Logo

De beelden live bekijken via mobiele telefoon, tablet of pc

Wat mij een heel prettig gevoel geeft is dat de beelden overal ter wereld ive te zien zijn op mijn mobiele telefoon, tablet en pc. Hierdoor kan ik ons huis in de gaten houden op een afstand. Dit is voor mij erg belangrijk, aangezien ik vaak in het buitenland verblijf voor mijn werk. Het geeft een soort van controle, dat ik met eigen ogen kan zien dat thuis alles goed gaat.
Op deze manier kan ik ook eenvoudig zien via mijn mobiele telefoon of tablet als ik op de bank zit wie er voor de deur staat wanneer er wordt aangebeld. De beelden zijn van zeer professionele kwaliteit, de beelden zijn super scherp zelfs in het donker.

hikvision

Makkelijk te installeren

Ik heb de camera’s en recorders van Hikvision zelf geïnstalleerd en dit ging verassend makkelijk, maar je kan het installeren van de camera’s en het alarmsystemen ook aan hun overlaten.

Camera

Ik ben iniedergeval super tevreden dus ik kan iedereen aanraden om een alarmsysteem van Hikvision aan te schaffen en bescherm jezelf net als ik tegen inbraken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.