Tip: AVO professionele speeltoestellen

01.23-400x300

We hadden een leuk speelveldje in de wijk, maar helaas is dat ten onder gegaan aan vandalisme en is de gemeente niet bereid nieuwe toestellen te plaatsen.

Overleg over AVO speeltoestellen

Omdat er voor de kinderen weinig speelgelegenheid is, hebben we als buurtbewoners een buurt barbecue georganiseerd, waarbij iedereen eten en drinken mee bracht. Het was niet alleen gezellig, het was ook het moment om de vernielingen te bespreken. Omdat ik wist dat men al snel de neiging zou hebben om het maar te laten zoals het is, want het zou toch weer vernield worden, had ik me voorbereid.

Vandalisme

Logo-AVO-tel.nr2_Er zijn verschillende vormen van vandalisme. Het kan door mensen uit de eigen buurt of uit een andere buurt gebeuren en het kan ontstaan omdat het slecht onderhouden wordt waardoor het vandalisme uitlokt. Daarom begint alles bij stevig materiaal dat weinig onderhoud vergt en vandalisme bestendig is. 02.04-400x300Dit is een van de kenmerken van de AVO speeltoestellen, het zijn namelijk echt professionele speeltoestellen. Men heeft heel wat keuze en zorgt voor een stevige plaatsing. Doordat de producten zo gemaakt zijn dat ze uitermate stevig in elkaar zitten, wordt het moeilijk ze te slopen. Doordat ze onderhoudsvriendelijk zijn, wordt het makkelijker om zo nu en dan met een of twee buren de boel even wat op te frissen. De buurt barbecue heeft zijn dienst gedaan. Er zijn ondertussen nieuwe speeltoestellen geplaatst, we hebben een poule die de boel schoonhoudt en onderhoudt en we hebben voor het eind van de zomer weer een buurt barbecue, gewoon omdat het zo gezellig was.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.