Tip: architecten tilburg

Al jaren zaten wij er over te twijfelen, wij wilden graag ons woonhuis uitbreiden. Dat is een hele onderneming en dat kost natuurlijk heel erg veel geld, maar wij vonden ons huis toch net iets te klein. Wij wilden graag een uitbouw van glas en wij hadden nog meer specifieke wensen, waardoor wij graag een architect wilden inschakelen om onze ideeën concreet te maken in een ontwerp. Via een goede vriend hoorde ik over ervaren architecten Tilburg bij Van Asten Doomen.

Nog mooier dan wij in gedachte hadden

Wij hebben contact opgenomen met het bedrijf en tijdens een fijne kennismaking hebben wij onze ideeën naar voren gebracht. Vervolgens is er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp was echt nog mooier dan wij in gedachte hadden, want wat zag dat er gaaf uit. Je hebt altijd allerlei ideeën in je hoofd over hoe het eruit moet komen te zien, maar als het dan echt op papier staat dan weet je pas hoe het er dan ook echt uit komt te zien.

Logo

Hele fijne samenwerking

De verbouwing is nu afgerond en het is echt fantastisch geworden. Naast dat ik gewoon super blij ben met het uiteindelijke resultaat van de uitbouw, ben ik ook super blij met de fijne samenwerking. Het bedrijf heeft niet alleen de uitbouw ontworpen, maar het bedrijf heeft ook de bouw begeleidt. Hierdoor hoefde ik mij nergens zorgen over te maken, zij hadden echt alles onder controle. Hierdoor verliep alles goed. Ben jij ook opzoek naar ervaren architecten in Tilburg? Dan is Van Asten Doomen echt de ideale partner.Uitbouw lichtUitbouw

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.