Teak meubels uit Indonesië

We waren onze woonkamer een beetje zat. Alle meubels die in de woonkamer stonden waren of versleten of zagen er gewoon gebruikt uit. Om onze woonkamer weer nieuw leven in te blazen heb ik besloten dat we nieuwe meubels gaan aanschaffen. Ik wil de woonkamer wel een moderne sfeer geven, maar deze moet wel natuurlijk wel goed overlopen. Ik ben helemaal gek op teak meubels. Deze meubels worden vaak in Indonesië gemaakt omdat het hout daar vandaan komt.

Op maatteak hout tafel

De bank hadden ik al gekocht en daarom zijn nu de tafels aan de beurt. Ik vind het altijd mooi dat de salontafel en de eettafel van het zelfde materiaal zijn gemaakt en bij elkaar passen. Ik ben langs een paar winkels geweest maar daar kon ik niet de teak meubels vinden die ik wilde hebben. Mijn zoektocht ging verder op het internet.

Ik kwam op de website van Wortman, bij dit bedrijf hebben ze standaard teak meubels maar er was ook een mogelijkheid om iets op maat te laten maken. Ik altijd wel veel bezoek over de vloer en ik vind het altijd gezellig als we dan samen eten. Mijn oude tafel was helaas te klein want er moest altijd weer een klapstoeltje worden bijgezet. Ik wilde daarom de de nieuwe tafel wat langer zou zijn zodat er meer mensen aan tafel kunne zitten. Ik heb contact opgenomen met Wortman en er zou iemand langs komen om de mogelijkheden door te nemen.

eettafel teak Tijdens de afspraak werd een mooi 3d voorbeeld gemaakt en ik was er van overtuigd dat ik hier de teak meubels wilde aanschaffen. De tafel zou op maat worden gemaakt in de fabriek in Indonesië en de salontafel zou ook tegelijkertijd binnen zijn!

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.