Barkrukken industrieel

Stoer en robuuste barkruk

Barkrukken industrieel

Als je op zoek bent naar een stoere barkruk die ook nog robuust is dan ben je aan het juiste adres bij barkruk.nl. Je kunt barkrukken industrieel makkelijk herkennen. Vaak zijn deze stoelen gemaakt van een leer of houten zitting en heeft het een metaal onderstel. Klinkt dit ideaal voor jouw interieur of is dit iets waar je al een tijdje naar op zoek bent? Als dat zo is dan moet je zeker eens kijken op de website. Hier vind je namelijk een ruim assortiment aan industriële barkrukken.

Fan van de industriële stijl

Als jij fan bent van de industriële stijl en dit graag terug ziet komen in je woning dan zijn barkrukken eigenlijk onmisbaar. Zo zijn ze prima bij je kookeiland te plaatsen en creëer je een ware bar aan huis. Start je ochtend met een kopje koffie en wordt rustig wakker. Er zijn verschillende soorten barkrukken beschikbaar. Voor welk model ga jij? Ga jij liever een met of zonder rug – en armleuning? Ook is het belangrijk om te weten of je de hoogte wil kunnen verstellen. Als dit zo is dan kun je beter gaan voor één kolomvoet. Natuurlijk kun je ook gaan voor een barkruk met vier poten. De keuze is aan jou!

Laat een kruk op maat maken

Er zijn vele barkrukken beschikbaar op de website, maar het is ook zeker mogelijk om een barkruk op maat te laten maken. Zo bieden ze een unieke service waar de barkrukken op hoogte te laten maken. Daarnaast kun je ook je eigen stoffering aanleveren. Wil je meer weten over deze service? Neem dan contact op via de website of kom eens een keer naar de showroom.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.