Raamfolie op maat bestellen

Raamfolie kan je aanbrengen als je geen ongewenste inkijk wilt of als je behoefte hebt aan zonwering. Raamfolie is dan een goedkope, snelle en simpele oplossing.

Voor raamfolie ga je naar Superwoonwinkel

Deze online woonwinkel biedt een ruime keuze aan raamfolie aan. Je keuze uit wel 61 soorten raamfolie. Deze folie is gemakkelijk aan te brengen, maar er zijn een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. Klik hier voor een duidelijke instructie. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. mat.

Op maat bestellen, hoe gaat dat?

Raamfolie kan je op maat bestellen bij Superwoonwinkel.nl. Dit doe je als volgt:
Ga naar deurmatten
zet links bij ‘specificaties’ het vinkje ‘Op maat’ aan
kies de gewenste vorm en formaat (je vult de breedte en lengte in in centimeters).
klik op de winkelwagen.
Heel simpel dus en als je 16:00 dit hebt gedaan is het de volgende dag al bij je thuis. Bij een verzending vanaf twintig euro of meer betaal je geen verzendkosten, je krijgt precies maatwerk en je hebt het gemak van achteraf betalen.

Behoefte aan meer informatie?

Is er toch nog onduidelijkheid of wil je een goed advies? Neem dan contact op met de klantenservice. Hier vind je ook nog veel meer informatie, zoals over de betaalmethoden, de regels bij verzenden en retourneren, wat te doen bij klachten, voorwaarden…enzovoort. Ook kan je je hier laten registreren en je aanmelden voor een nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van aanbiedingen en kan je je laten inspireren.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.