dakonderhoud

Professioneel dakonderhoud

Via het bedrijf J&B hebben wij een contract afgesloten voor dakonderhoud. Moet er eerlijk bij zeggen, dat wij hier nooit aan gedacht hadden, tot wij de schade bij onze buren zagen. Toen is er bij ons een lampje gaan branden van beter voorkomen dan in de ellende te komen zitten.

Tijdens een flinke regenbui was er lekkage bij de buren op zolder ontstaan. Echter hadden zij dit pas in de gaten bij de laatste regenbui en was deze ellende al een lange tijd aan de gang. Gevolg was een flinke lekkage plek en schimmel op zolder.  dakonderhoud

Controle

Een paar keer per jaar wordt ons dak geïnspecteerd door middel van een dakonderhoud, dit contract hebben wij een tijd geleden al afgesloten.  Het bedrijf J&B heeft deze taak op zich genomen en daar zijn wij zeer tevreden over. Zeker nadat wij de ravage bij de buren hadden gezien, wat helaas voor hun, te voorkomen was. 

Ons dak was weer helemaal nagekeken en daar waren geen rare dingen gevonden. Behalve dat er wat bladeren op lagen, maar deze zijn netjes verwijderd.  Wij zijn blij dat wij geen omkijken naar deze overdekking hebben, dat wordt netjes en geregeld bijgehouden door het bedrijf van J&B. 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.