Plakhetzelf muurstickers: het huis is bijna af

Ik heb de afgelopen tijd al veelvuldig over woning decoratie en andere interieur inspiratie zaken met jullie besproken. Iedere keer als ik van onderwerp probeer te veranderen krijg ik toch weer een reactie toegestuurd met prachtige voorbeelden. Dan voel ik me natuurlijk geneigd om hier weer een blog artikel over te schrijven. Dit doe ik natuurlijk met alle liefde van de wereld. Zo heeft een trouwe lezer me laatst gewezen op het bedrijf Plakhetzelf muurstickers, die zoals ik hiervoor al benoemde naast muurstickers ook raamstickers aanbieden. Ik loop al een tijdje met een aantal ideeën omtrent muurstickers. Zo zag ik op een decoratie -en interieur blog een tip over een winter decoratie muursticker, met een kerstboom die je zowel binnen als buiten kunt bekijken. Dit is dan de kerst op de taart qua kerstversieringen. Ieder jaar organiseren wij het kerstdiner bij ons thuis, waarvoor we onze familie en vrienden uitnodigen. Naast het feit dat ieder jaar traditioneel de kerstboom opgetuigd staat en de gasten een 3-gangen kerstdiner verwachten wil ik nog een extraatje toevoegen. Het blog bracht me op dat idee. Wat vinden jullie hiervan? Heeft iemand een muursticker? Zo ja, zou je het dan fijn vinden om het met de groep te delen?

thumbs_muursticker_natuur_4_fullcolour_uitzicht01 raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.