Op zoek naar stijlvolle houten garagedeuren?

download (2)

Garagedeuren zijn er in allerlei soorten en maten, maar wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en natuurlijke garagedeur, dan is een houten garagedeur zeker aan te raden. Houten garagedeuren kunnen zowel een klassieke uitstraling hebben als strak en modern, wat de mogelijkheden eindeloos maakt. Bovendien zijn ze in alle uitvoeringen, maten en kleuren verkrijgbaar. 


Een houten openslaande deur biedt gemak

Openslaande-garagedeuren-midden-profilering-glad-320x180
Steeds vaker valt de keus op een openslaande deur, omdat u gemakkelijk in en uit de garage kunt zonder de hele garage te hoeven openen. Ook is een railconstructie in dit geval niet nodig. Een zijwaartse deur is ook een optie. Hierbij kunt u de schuifdeur horizontaal wegdrukken, waardoor u de deur zover kunt openen als u wilt. Deze deuren zijn zowel handbediend als elektrisch verkrijgbaar. Tot slot zijn er nog de houten sectionaaldeuren die voorzien zijn van een hoge isolatiewaarde. Ook deze deuren zijn geheel aan te passen naar uw wens. 


Oneindig veel houtsoorten verkrijgbaar


Of u nu op zoek bent naar een houten openslaande deur, zijwaartse deur of een sectionaaldeur: alle deuren zijn te maken van diverse houtsoorten. Voorbeelden van deze houtsoorten zijn: eiken, merantie, red cedar, mahonie, merbau, padoek of okoumé. Elke houtsoort heeft zijn unieke eigenschappen, kleur en uitstraling, waardoor u precies het aanzicht krijgt dat u wenst. Wilt u advies over de verschillende soorten houten garagedeuren of bent u benieuwd of uw persoonlijke wens ingewilligd kan worden? Neem dan contact met ons op!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.