Ook wij hebben nu een Remeha cv ketel

Wij zijn net als mijn ouders een zeer tevreden klant van,  Holland Warmte. Ik heb veel verstand van wonen maar niet van het vervangen van de cv ketel, en omdat ik wist dat net een jaar gelden mijn ouders een nieuwe ketel hebben laten plaatsen, heb ik besloten om daar een sop de koffie te gaan om gelijk even te kijken naar de ketel, om te zien of dit ook iets is voor ons huis. Mijn ouders hebben een Remeha cv ketel en zij zijn hier erg tevreden over, De ketel is eenvoudig te bedienen en ook nog eens energiezuinig. Ook is deze erg compact en erg stil. Tja, dit was voor mij natuurlijk makkelijk beslissen. 

 

Remeha-Tzerra-Kieskeurig

Ik ben erg blij dat wij hier de nieuwe ketel hebben gekocht

Toen ik thuis kwam ben ik nog eens op deze site gaan kijken en besloot ik een afspraak te maken om alles zo spoedig mogelijk ook bij ons in orde te komen maken. Wij hebben net een ander type Remeha cv keten dan mijn ouder hebben. Dit komt omdat onze woning een stuk groter is en wij meer vragen van de ketel. Het bedienen is inderdaad erg eenvoudig en ik ben dan ook zeer tevreden over dit adres. De prijzen zijn goed en de service ook. nou, wat wil je nog meer? Deze ervaring mag dan ook zeker niet ontbreken op deze site. Het is echt een aanrader om eens op deze site te gaan kijken en ervaar hetzelfde als ik.

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.