Ontruiming woning

Mijn vader woont op het moment nog in een eigen huis maar nu mijn moeder al een tijdje overleden is wil hij toch naar een bejaardenhuis toe. Het huis is te groot voor hem en hij heeft moeite om de trap op te komen. Ook lukt het hem niet meer om het huis te onderhouden. Ik zelf help iedere dinsdag mee met schoonmaken maar het is bijna geen doen meer aangezien het huis relatief groot is en mijn vader zelf niet veel kan doen in het huishouden.

logo

Samen met mijn vader hebben we gekeken naar welk bejaardenhuis hij graag zou willen en naar een bedrijf dat de ontruiming woning doet en de spullen verhuis naar het bejaardenhuis. Uiteindelijk zijn we op de site van Seniorenhulp Nederland terecht gekomen. En deze hebben we ingehuurd om de ontruiming van de woning en het verhuizen te doen.

De medewerkers van Seniorenhulp Nederland zijn erg vriendelijk en handelen de klus echt goed af. Ze maken na de ontruimen heel grondig schoon. Ze hebben een verhuislift bij voor spullen die niet via de trap naar beneden kunnen en komen. Een aantal dagen voordat de verhuizing begint komen ze langs om een kijkje te nemen wat er allemaal verhuisd moet worden, wat er allemaal makkelijk ingeladen kan worden en wat op een speciale manier vervoerd moet worden.Galerij8

Mijn vader woont nu gezellig in het bejaardenhuis en alle spullen zijn er netjes en schadeloos naar toe vervoerd en weer geplaatst. Wij zijn echt super tevreden over Seniorenhulp Nederland!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.