sierbeton-online-logo-1438865503

Mooi niveauverschil met betonnen stapelblokken

betonbiels-1000x200x120-mm-bruinPas geleden ben ik verhuisd naar mijn nieuwe woning. De binnenkant van het huis is helemaal af en ik ben er heel erg blij mee. Het huis heeft een hele grote tuin, maar die zag er nogal kaal uit. Omdat mijn tuin te groot is om zelf aan te pakken heb ik besloten om een hovenier in te schakelen. Een van de dingen die ik heel graag in mijn tuin wilde hebben waren betonnen stapelblokken.  Met stapelblokken kan je hele mooie niveauverschillen creëeren.

Mooi ontwerp

De hovenier die ik had ingeschakeld is een goede vriend van mij. Gelukkig wist hij al wel een beetje wat ik wel en niet mooi vond. Hij had mij gevraagd om een aantal voorbeelden aan te leveren die hij kon gebruiken voor het ontwerp. Zo wist hij zeker dat het een ontwerp zou worden dat aan zou sluiten op mijn smaak.

betonbiels-1000x200x120-mm-zwartEen van de voorbeelden die ik mee had gegeven waren betonnen stapelblokken. Op een foto had ik een hele mooie tuin gezien met allemaal niveauverschillen. Voor de rest had ik een aantal kleine voorbeeldjes meegegeven van elementen die ik terug wilde zien in de tuin.

 

Het ontwerp dat de hovenier had gemaakt vond ik helemaal geweldig. Er waren alleen een aantal kleine aanpassingen, maar voor de rest was het perfect.

Op dit moment wordt er druk aan de tuin gewerkt. De betonnen stapelblokken zijn al binnengekomen en de kleur daarvan vind ik ontzettend mooi. Eigenlijk kan ik niet wachten totdat de tuin klaar is, maar ik kan niet anders.

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.