klassieke meubels 4

Lichtbruine wingchair gezocht

Ik was onlangs op bezoek bij mijn dochter en heb toen haar favoriete stoel kapot gemaakt. Ik had cowboylaarzen aan voor een themafeest en heb toen met het ijzeren sterretje aan de hak een scheur gemaakt in haar favoriete wingchair. Deze kon helaas niet meer gerepareerd worden, dus ik voel me ontzettend schuldig. Het lastige hiervan is dat de stoel matchte met een andere wingchair die ze in haar woonkamer heeft staan. Ik kan er dus niet zomaar een andere stoel voor in de plaats zetten, hij moet er echt op lijken. Dat blijkt nog best een opgave!

Specifiek soort leder

De wingchair van mijn dochter is gemaakt van een specifiek soort leder. Ik geloof dat het afkomstig is uit Canada, maar ik durf niet te zeggen wat de exacte naam is. De kleur is lichtbruin, dat is op zich niet heel zeldzaam. Het schijnt echter dat je nooit exact dezelfde kleur kunt krijgen als de stoel gemaakt is van ander materiaal. Daarnaast is de rugleuning glad en zit er aan het eind van de rugsteun aan beide kanten een soort krul. De poten zijn wit met een patroontje erin dat lijkt op een sierplant. De poten mogen best een andere kleur zijn of een ander patroon hebben, maar de zitting moet er nagenoeg hetzelfde uitzien. Ik weet zeker dat mijn dochter hem anders te veel vindt afwijken van haar andere stoel.

Wie heeft de gouden tip?

Ik ben op zoek naar iemand die een wingchair in de aanbieding heeft die voldoet aan bovenstaande beschrijving. Mocht je er zelf geen verkopen maar wel weten hoe ik eraan kan komen, dan kom ik ook graag met je in contact. Ik heb namelijk overal gezocht en ben echt ten einde raad. Degene die mij de gouden tip geeft zal ik belonen met een leuk zakcentje! Mijn dochter zal dolblij zijn als het me lukt om de wingchair te regelen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.