Kunststof schroten zijn geschikt voor vrijwel alles wat te maken heeft met afwerkingen. Zowel exterieur als interieur. Het wordt veel gebruikt voor carports en dak overstekken. Als het word gebruikt als interieur moet je denken aan wand- en plafond- afwerkingen.

Huiswaarde

De laatste tijd is het heel moeilijk om van je huis af te komen, en als het lukt zijn de prijzen niet heel hoog. Kunststof schroten kunnen daar een handje bij helpen. Kunststof schroten geven je huis namelijk een beter uiterlijk en zetten de puntjes op de i. Mensen zullen eerder hun aandacht laten vallen op een huis die goed verzorgt is dan op een huis met een verkleurde gevel.

 huis

Minder moeite

Kunststof schroten zijn verkrijgbaar in (bijna) alle kleuren, schilderen is dus overbodig. Het is toch fantastisch als je iets aanschaft, je huis een frissere look geeft en je hoeft er bijna niks voor te doen! Als je kunststof schroten wil monteren, is dat zo gedaan. Wil je dan toch extra hulp, dan zijn er filmpjes gemaakt die je erbij helpen. Als de kunststof schroten eenmaal zijn bevestigd, zijn deze onderhoudsarm. De kunststof schroten veranderen niet van kleur onder invloed van licht, tijdsverloop enz. en ze zijn uv-bestendig.

kleuren

Soorten kunststof schroten

Kunststof schroten zijn eigenlijk overal voor bestemd, ze kunnen zowel als interieur als exterieur gebruikt worden. Je kunt je hele voorkant van je huis ermee bekleden maar ook een klein vlak. Je kunt ervoor kiezen om je hele voorgevel te bekleden met kunststof schroten maar je kunt er ook voor kiezen om dit te gebruiken voor bijvoorbeeld wand- en plafond- afwerkingen. schroten

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.