kunststof boeidelen

Kunststof boeidelen zijn de beste keuze

kunststof boeidelen

De keuze voor kunststof boeidelen

Nadat er een inspectie bij ons huis was geweest wel duidelijk dat de buitenkant wel iets aan vervanging mocht krijgen. Zoals de dakgoot die gerepareerd moest worden en de boeidelen die ik moest laten vervangen. Ik wist niet precies waar dat goed voor was, maar kreeg de tip te kiezen voor een materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Ik had namelijk aangegeven daar nooit bij stil te hebben gestaan en daarom moesten ze nu vervangen worden. Ik wist dat kunststof een materiaal is dat lang houdbaar is en weinig onderhoud nodig heeft. Ik had dus al snel gekozen voor kunststof boeidelen. Het nadeel van kunststof is dat je het niet makkelijk kunt overschilderen bijvoorbeeld, daar moest ik dus wel een bewuste keuze voor maken. Ik koos voor een simpele donkergrijze kleur. Vuil zou je hier niet snel op zien en een donkere grijs tint past naar mijn idee altijd overal wel bij. Als we dus een keer de kozijnen gaan schilderen of compleet laten vervangen, hoef ik me geen zorgen te maken of de boeidelen daar wel mooi bij staan.

kunststof boeidelen

Een aanvulling van de gevel

De boeidelen en gevel zijn nauw met elkaar betrokken. Ik was altijd al gek op onze gevel omdat deze een mooi klassiek uiterlijk heeft. Nu we nieuwe kunststof boeidelen hebben geïnstalleerd, geeft dat een mooie aanvulling van de gevel. Het is een mooi geheel waar ik nu weer graag naar kijk. Nu ik me er zo bewust van ben wil ik eigenlijk het onderhoud ook nog wel van doen. Gelukkig is dat niet meer nodig!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.