Kopen van panelen op maat

Kopen van panelen op maat

Niet iedereen is tevreden met de houten panelen die bij de bouwmarkten te verkrijgen zijn. De ene keer is een paneel net iets te lang en de andere keer is het paneel niet dik genoeg. Laat panelen op maat maken en weet zeker dat de panelen perfect in jouw huis passen! Hoe dat werkt? Heel simpel eigenlijk. Je geeft zelf je wensen door. Dat kunnen de afmetingen van de panelen zijn, maar ook de kleur, het materiaal en de kwaliteit van het hout. Het ene hout is het andere niet. Daarnaast kan je er ook nog kiezen om panelen van laminaat te maken. Dan lijkt het net echt hout, maar eigenlijk is dat niet het geval.

Online bestellen van panelen op maat

Je kan voor de panelen op maat naar de winkel gaan, maar je kan deze ook eenvoudig online bestellen. In dat geval is het dus belangrijk dat je precies doorgeeft wat je wensen zijn. Dat betreft de lengte, breedte en de dikte van de panelen en ook de hoeveelheid panelen. Het duurt vaak even om de panelen te maken, dus je kan beter iets te veel panelen bestellen dan te weinig. Anders zit je straks dagen of weken met een paar lelijke gaten in je vloer of muur. Ook het soort hout dat je kiest is belangrijk, net als de kleur. Vaak kan je de kleur redelijk goed op de website zien, maar het is toch makkelijk om daarvoor naar de winkel te gaan.

Bekijken van de kleur van de panelen

De foto’s van panelen worden vaak in studiolicht gemaakt, maar dat is natuurlijk heel anders dan het licht in je huis. Als je een bezoekje brengt aan de winkel kan je vaak meerdere panelen mee naar huis krijgen. Op deze manier kan je ze allemaal even bekijken en kan je veel beter een keuze maken tussen de verschillende panelen. Vervolgens kan je ze op maat laten maken en weet je zeker dat je uiteindelijk de mooiste panelen in je huis krijgt.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.