Lampenmaster

Koop design lampen bij https://www.lampenmaster.nl/

Op zoek naar unieke lampen? Neem dan eens een kijkje op https://www.lampenmaster.nl/! Dit is een webshop dat zich specialiseert in… Ja hoor; lampen! Echter gaat het niet om je alledaagse IKEA lamp. Bij Lampen Master vind je enkel en alleen unieke design lampen. Naast bekende merken zoals Philips en de wat luxere Louis Poulsen, heeft Lampen Master bijna 50 andere merken in het assortiment opgenomen!

Designer lampen

Naast design lampen van gespecialiseerde merken tref je op https://www.lampenmaster.nl/ ook uiterst unieke ‘designer lampen’. Deze lampen horen niet bij een merk, maar zijn ontwikkeld door één specifieke ontwerper. Deze ontwerpers zijn zowat vergelijkbaar aan kunstenaars, omdat zij het vak van lampontwikkeling naar een ander niveau tillen.

Het ontwerpen van een lamp gaat niet alleen nog maar om vorm en functie, maar om het gevoel wat de lamp creëert in jouw ruimte. Deze lampen worden ontwikkeld met een bepaalde setting in gedachte. Het licht wordt dan ook afgestemd op de sfeer van de ruimte waar de lamp zou staan. Voor deze ontwerpers is het licht als een soort aura wat de ruimte bekleed met emotie. Zelfs het kleinste kleurverschil in de lichtbron kan unieke verschillen opleveren in de lichtvoorziening van de lamp.

Woonaccessoires

Mocht je jouw ruimtes toch nog iets te kaal vinden met enkel de prachtige lampen van https://www.lampenmaster.nl/, dan is er altijd nog de accessoires afdeling! Deze webshop heeft een diep en breed assortiment aan accessoires welke aansluiten bij de unieke design lampen. Van kussens tot deurmatten en van vazen tot sidetables.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.