schroef

Kies de juiste schroef

Ze vallen absoluut niet op, misschien zijn ze vrijwel onzichtbaar en toch niet weg te denken uit het dagelijks leven. Dan heb ik het over schroeven. Wist je dat achter elke soort schroef een complex technisch proces zit? In het onderscheiden van al deze schroeven spelen fysieke eigenschappen een belangrijke rol. Hieronder kort wat informatie over de diverse schroeven en de beste schroevenhandelaar. 

Aanbieder

Schroevengroothandel.nl  is de grootste aanbieden van Nederland (en bijna ook van België) als het gaat om het aanbieden van schroeven of andere dergelijke plaatsingsmateriaal. Met een groot magazijn, wat gevestigd zit in Heiloo, kan Schroevengroothandel vele particulieren en zakelijke klanten tevreden houden. Vanwege de ruimte zorgt Schroevengroothandel ervoor dat altijd alles op voorraad is, waardoor de producten binnen één dag geleverd kunnen worden. Hierbij worden bekende merken en A-kwaliteit huismerken aangeboden. 

Groot assortiment

In het assortiment van Schroevengroothandel bevinden zich allerlei soorten schroeven en toepassingen. De meeste gebruikte schroeven zijn: spaanplaatschroeven, rvs schroeven, gipsplaatschroeven en vlonderschroeven. Hierbij geldt dat wij deze producten leveren in alle verschillende maten, waaronder ook de incourante maten. Zo is het altijd gemakkelijk om te vinden waar je naar opzoek bent. Plus een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding helpt hier ook bij. Daarbovenop heeft Schroevengroothandel naast schroeven ook verschillende bouten, moeren, ringen en ander soort bevestigingsmateriaal. 

Torx schroeven

Er zijn honderden typen spaanplaatschroeven. Dit is namelijk de meest gebruikte schroef met meerdere toepassingen en dat heeft te maken met de verschillende kopvormen, uitvoeringen en schroefdraden. Momenteel meest populair zijn de torx schroeven. Torx is een veelgebruikt bit die meer kracht kan hebben dan de traditionele bits. Hierdoor zal de schroef dus minder snel uitslijten en blijft hij langer bruikbaar. Daarnaast schiet je bit minder snel uit een torx schroef, wat een stuk prettiger werkt. Het is wel belangrijk om te weten wat voor soort klus je gaat uitvoeren i.v.m. het uitkiezen van de juiste schroeven.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.