keukenblad op maat

Keukenblad op maat laten maken door een zeer professioneel bedrijf

Wij hebben onlangs een keukenblad op maat laten maken. Op zich niks mis mee, dat kan elk bedrijf wel. Maar daar hebben wij een andere mening over. Toen wij een paar jaar terug een nieuwe keuken hadden uitgezocht en gekocht, waren wij zo teleurgesteld. Ondanks dat het bedrijf toen bij ons langs was geweest, leek niets te passen. Overal zaten gaten en kieren en was niet mooi afgewerkt.  Meerdere keren een klacht hier ingediend, maar het werd alleen maar van kwaad tot erger. Op een gegeven moment hadden wij de moed opgegeven en het er maar mee gedaan.  keukenblad op maat

Een bijzonder mooi keukenblad op maat laten maken

Na heel veel jaren tegen een zeer lelijke keuken te hebben aangekeken was de maat vol. Via een goede bekende kreeg ik de naam van Cliemex door. Een bedrijf die al meer dan 20 jaar ervaring in het vak van keukens. Pieter Schellekens, is gespecialiseerd in montage en onderhoud van keukens. Hij kan mij beslist helpen met het verwezenlijken van mijn droomkeuken.

Inderdaad, ik heb nu een geweldige keuken, Niet alles is vervangen, dat was nog niet nodig. Wel is er een keukenblad op maat gemaakt en dat maakte het geheel al heel anders. 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.