Interieurtrends van 2017

In dit artikel bespreken we interieurtrends van 2017! Ook geven we tips hoe je voorzichtig met deze trends aan de slag kan.

Vorig jaar was al het begin van de trend Denim Drift. Deze kleurtrend bestaat uit blauwgrijze kleuren in verschillende kleurdieptes. Deze kleur geeft rust en zorgt toch voor een interessant interieur. Ben je nog niet zeker van deze kleuren? Verf dan een muur en kijk of het bij je interieur past, zo niet dan verf je de muur makkelijk over in een andere kleur. Ook kan je als unieke decoratie een paar vlaggen bedrukken in de denim drift kleuren en deze dan samenvoegen tot een object. Andere producten kan je natuurlijk ook laten bedrukken bij Maxilia voor een sprankje kleur.

Luxury Living is de tweede trend van 2017. Upgrade je interieur door metalen in huis te halen. Mooie objecten van koper, goud of zilver zorgen voor een exclusiever design. Daarnaast kunnen metalen elementen zoals zilveren stoelpoten, tafelpoten, of een koffietafel met zilver erin verwerkt leuke touches zijn. Voor een kleine toevoeging in je huis kan je zilveren, gouden, koperen of rose gouden lijstjes in je huis ophangen.

De derde trend is een trend die niet specifiek bij 2017 hoort omdat we hopen dat deze nog jaren doorzet en deze trend is duurzaamheid. Niemand kan nog negeren dat global warming een probleem is. Alles wat we kunnen doen om meer duurzaamheid te creëren is meegenomen. Hierbij valt te denken aan lokale producten halen, zoals tafels van een lokale meubelmaker die zijn hout uit de omgeving haalt. Hierbij wordt bespaard op exportkosten waardoor er minder uitstoot  is van vervoer.

Daarnaast kan je duurzaam geproduceerde artikelen kopen of technlogische snufjes toevoegen die je watergebruik bijhouden. Hierdoor kan je je waterverbruik terug dringen wat niet alleen goed voor het milieu is maar ook fijn voor je bankrekening!

Heb jij de interieur trends denim drift, luxury living en duurzaamheid al geïntroduceerd in jouw woonkamer? Foto’s of tips en andere trends zijn altijd welkom!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.