Hypotheekinformatie

Je ziet een mooi huis. Je hebt interesse maar nog voor actie onderneemt wil je zoveel mogelijk informatie inwinnen over het huis, de omgeving, de perceelgrens en over de hypotheek. Hypotheek, kan dat dan? Jazeker. Op kadastralekaart.com kun je voor een klein bedrag hypotheekinformatie downloaden. Die gevoegd bij alle andere informatie kunnen beslissend zijn in het proces van het wel of niet kopen van een woning.

Verzamel altijd zoveel mogelijk informatie over het huis

Kennis is macht. Kennis is zeker als je een huis wilt kopen belangrijk, ook om zo tegenwicht te bieden tegen emoties die spelen. Je bent soms zo verliefd op een huis, dat je de nadelen en de haken en ogen niet ziet. Zaak dus om zoveel mogelijk informatie binnen te krijgen. Dit kan dus prima door een hypotheekinformatie rapport van die fraaie levensloop bestendige woning te downloaden. Het levert je altijd weer relevante informatie op. Informatie die helpt om een gedegen besluit te nemen.

Info over de hoofdsom en de beslaglegging

Download je informatie over de hypotheek, dan krijg je de namen van de huidige hypotheekhouders en de datum van inschrijving. Je krijgt inzicht in het betreffende zakelijke recht en de hoofdsom of het bedrag van inschrijving of beslaglegging. Ook kom je achter de hoogte van de hypotheekrente. Voor nog geen tientje kun je al in het bezit komen van een dergelijk rapport. Op een investering in een woning is dat niets. Heel verstandig dus om het rapport te downloaden.

Check zeker ook de luchtfoto’s en download ook een eigendomsinformatie rapport

Check dan ook meteen de prachtige luchtfoto’s, foto’s die je ook een beter inzicht geven over waar precies de perceelsgrenzen lopen bijvoorbeeld, zoals je die ook van de buren waar kunt nemen. Behalve een rapport met hypotheekinformatie kun je ook een rapport met eigendomsinformatie downloaden overigens.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.