Hulp nodig, ga naar cv ketel reparatie.

Wanneer uw cv ketel het begeven heeft dan kan ik u cv ketel reparatie van harte aanbevelen. Ik zeg dit uit eigen ervaring daar mijn cv ketel het vorige maand had begeven. Per toeval kwamen we erachter toen ik op zolder was en iemand beneden de warm water kraan aan deed. Er kwam een steekvlam uit de ketel, levens gevaarlijk. Snel hebben we de monteur gebeld die meteen kwam kijken. We mogen van geluk spreken, aldus deze monteur, dat we nog geen open dak hadden. Natuurlijk was ik blij dat we dit per toeval zagen, maar tegelijkertijd maakte ik me zorgen over de kosten van eventueel een nieuwe ketel. Mijn zorgen over de aanschaf van een nieuwe ketel waren gelukkig niet nodig. Volgens cv ketel reparatie kon deze ketel nog prima gemaakt worden. Wat was ik blij dat er verder niets ernstigs was gebeurd, maar ik was nog blijer met de gedachte dat er alleen een reparatie nodig was en geen nieuwe ketel. Dankzij Technisch Installatie en Adviesbureau Verkuylen BV. zitten we er weer warm en veilig bij. top-300x65

Ben zeer tevreden met de goede service.

Ook mijn ouders hadden problemen met hun cv ketel. Maar hun waren zo dom geweest om hier niet een erkende vakman naar te laten kijken.Daardoor waren ze genoodzaakt om een maand later over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe ketel. Nu weten ze voortaan dat ook zij de hulp van een erkende vakman in moeten schakelen. Ik ben in ieder geval zeer tevreden meet de goede en snelle service.  images-300x168

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.