Holland Warmte

Holland Warmte is echt een aanrader voor iedereen!

Holland Warmte

Holland Warmte is het bedrijf wat de afgelopen jaren ervoor heeft gezorgd dat ik nooit zonder warm water kwam te zitten. Zij hebben mij een hele goede boiler geleverd en die werkt tot op de dag van vandaag nog steeds erg goed. Dit komt mede dankzij het advies wat zij mij hebben gegeven. Ik wist zelf namelijk niet precies wat ik nodig had met mijn verbruik. Gelukkig werken hier alleen maar mensen met veel verstand van zaken en zij konden mij dat dan ook precies vertellen. Aan de hand daarvan heb ik uiteindelijk de bestelling geplaatst. De prijs viel mij heel erg mee, dus dat was ook mooi meegenomen. Hierna is het eigenlijk allemaal heel erg snel gegaan. De levering was kort daarna en toen is hij ook door een monteur heel goed opgehangen. De oude heeft hij netjes weggehaald en deze kon ik de volgende dag gewoon naar de stort brengen. Verkopen had natuurlijk ook een optie geweest, maar helaas was hij kapot gegaan en niet meer te repareren.

Holland Warmte heeft de beste medewerkers

Holland Warmte

Inmiddels heeft Holland Warmte bij mij thuis ook al eens een reparatie uitgevoerd. Ik kwam er toen laat in de avond achter dat ik alleen nog maar koud kon douchen en dat is natuurlijk niet echt prettig. Het fijne is dat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken zijn voor dit soort dingen. Tijdens dit gesprek werd ik onwijs vriendelijk te woord gestaan. De volgende dag stond er al een monteur op de stoep om alles te herstellen. Dit ging heel erg snel en voor ik het wist kon ik weer genieten de warmte. Mocht jij nu benieuwd zijn naar alles wat zij jou te bieden hebben, dan moet jij een kijkje nemen op de website. Hier vind jij meer informatie over alle diensten die zij aanbieden.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.