industriele bartafel

Hoe richt je een industriele eetkamer in en houd je die goed schoon?

Wil je je eetkamer op een industriële manier inrichten en je kamer daarna ook mooi en schoon houden? Dan kun je in je eetkamer, die vast voorzien is van een strakke eettafel en een stoere industriele bartafel, natuurlijk niet zo zonder de juiste meubels en decoraties. In dit artikel leggen we je uit welke accessoires, meubels en spullen in een industriële eetkamer echt niet mogen ontbreken. Daarna gaan we in op hoe je je industriele eetkamer goed schoonhoudt, zodat het er altijd lekker fris en schoon is.

industriele bartafel

Deze meubelstukken mogen in een industrieel interieur niet ontbreken

Het basismeubelstuk in een industriële eetkamer is natuurlijk de eettafel. Industriële eettafels zijn vaak robuust en gemaakt van materialen als metaal of hout. Maar ook minimalistisch ontworpen eettafels zijn een mogelijkheid om te gebruiken als je je eetkamer in industriële stijl wilt inrichten.

Uiteraard zijn de eettafelstoelen ook belangrijk om aandacht aan te besteden als je een industriële eetkamer gaat ontwerpen en inrichten. Kies voor stoelen die goed onder en bij de eettafel passen, zodat je eetkamer visueel en gevoelsmatig één geheel gaat vormen!

Naast deze meubels komt het steeds vaker voor dat woningeigenaren en ook huurders ervoor kiezen om industriele bartafel in de eetkamer te gebruiken. Dit zijn tafels die je multifunctioneel kunt gebruiken, dus als eettafel maar ook als bartafel. Kies je voor een bartafel kopen, dan heb je natuurlijk geen afzonderlijke eettafel meer nodig.

Ten slotte kun je de eetkamer nog strakker industrieel maken, door bepaalde accessoires toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een grote stationsklok aan de muur hangen, een modern schilderij of een fraaie fotocollage van je gezin of jullie laatste buitenlandse vakantie.

Hoe houd je je industriele eetkamer goed schoon?

Je industriele bartafel, eettafel, stoelen en eventuele accessoires goed schoonhouden is uiteraard belangrijk. Eetkamers horen fris en hygiënisch te zijn om veilig en relaxed te kunnen eten. Het beste kun je hiervoor een biologisch en geen chemisch reinigingsmiddel gebruiken. Dit is niet alleen veiliger, maar ook beter voor het milieu en voor je meubilair. Meubels zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus is een goede verzorging en de meubels geregeld goed reinigen extra belangrijk.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.