terras windschermenSinds kort hebben mijn oom een tante een oude boerderij gekocht. Zij wonen in de provincie Overijssel en hier zijn de huizen een stuk goedkoper. Echter zat hier wel een nadeel aan, dit wisten zij natuurlijk wel van te voren. Wanneer zij dan in de achtertuin zitten kan het soms best hard waaien. Zij waren er dan ook van overtuigd dat eenvoudig was op lossen. Zij hadden dan ook direct planten geplaatst wat uiteindelijk zou functioneren als een heg. Echter duurt het natuurlijk wel enkele jaren voordat dit helemaal gegroeid was. Tot die tijd moesten zij dan ook een oplossing bedenken. Zij gingen dus online zoeken naar verschillende opties.

xterior

Zo kwamen zij uit bij een website genaamd xterior-windschermen.nl. Hier kun je blijkbaar dus terecht voor allerlei producten omtrent het terras. Om enkele producten op te noemen, zo hebben zij parasols, terras windschermen, zonwering en heaters. Die bieden zijn zowel voor particulieren als zakelijk shoppers te verkrijgen. Volgens hun zijn de prijzen hier ook nog eens goedkoop.

Bestelprocedure ging gemakkelijk

xterior parasolOmdat mijn oom en tante wilden dit natuurlijk zo snel mogelijk thuis hebben. Vandaar dat zij van te voren eerst telefonisch contact hadden opgenomen om te vragen wat de levertijden waren. Dit bleek in de meeste gevallen slechts enkele werkdagen te zijn. Dit geldt overigens voor alle producten, het maakt dus niet uit of je kiest voor parasols, terras windschermen of andere items. Het wordt dus snel geleverd voor een voordelige prijs zei mijn oom. Dus zoek jij ook iets voor jouw terras? Dan adviseer ik je eerst eens een kijkje te nemen bij Xterior.