verfwinkel Helmond

Grote verfwinkel in Helmond

Ben jij van plan om jouw huis een opfrisbeurt te geven, dan is een bezoek aan de verfwinkel in Helmond zeker de moeite waard.  Omdat ik mij al een hele poos erger aan de muren in mijn woonkamer, deze zijn geel, wilde ik hier eindelijk eens een ander kleurtje tegenaan gooien. Maar welke kleur dit moest gaan worden, daar was ik nog niet uit. Daarom had ik besloten om naar H. Geldens te gaan. Hier hebben zij zoveel kleuren en merken in het assortiment, dat het raar zal zij om hier niet te kunnen slagen. Met de hulp van een medewerker heb ik uiteindelijk een mooie kleur uitgezocht, licht grijs.  verfwinkel Helmond

Wat een verschil

Vanaf het moment dat ik een bezoek aan de verfwinkel in Helmond heb gebracht, ben ik druk aan het schilderen geslagen. Mijn muren in de woonkamer waren voorheen groen en nu met de nieuwe kleur erop lijkt het meteen anders. De medewerker heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van de juiste kleur, want dat groene was echt niet meer van deze tijd. 

Eindelijk is mijn klus geklaard en lijkt het wel of ik in een andere woonkamer sta. Zo mooi en gezellig is deze nu geworden.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.