Goede schilder Aalsmeer bij Schans Schildersbedrijf

Eindelijk is het zover en gaan wij ons huis door een schilder Aalsmeer laten schilderen.  Niet alleen doordat dit schildersbedrijf gebruik maakt van hoogwaardige verfproducten, zoals S2U Primer, maar ook door het professionele personeel die deze werkzaamheden uitvoeren.  Natuurlijk is het eerste wat er in je opkomt, dure verfproducten dan zal de prijs voor het schilderen ook wel enorm hoog zijn, maar dit is alles behalve waar.  De prijzen zijn juist zeer aantrekkelijk en zeker de moeite waard om het verven van je woning uit handen te geven aan De Schans Schildersbedrijf. schilder Aalsmeer

Een super mooi resultaat

Omdat wij onze klussen al jaren hebben uitgesteld om onze woning op te knappen, gaan wij het deze keer goed doen. Zowel de buiten als  de binnenkant van ons huis laten wij door een schilder uit Aalsmeer verven. Nadat wij eerst een gesprek met deze schilder hebben gehad en besproken hebben wat wij precies wilden hebben is er een datum geprikt.

Vandaag is het dan zover de schilders van De Schans Schildersbedrijf komen langs om een begin te maken aan het verven van onze woonkamer. Gelukkig werkt het weer een beetje mee en hebben wij een gedeelte van onze inboedel buiten in de tuin gezet.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.