elektricien Rotterdam

Goede elektricien nabij Rotterdam

Ben jij ook op zoek naar een goede elektricien nabij Rotterdam, dan kan ik je de naam van Jabreco BV doorgeven. Hier werken zeer gemotiveerde vakmensen die echt verstand hebben van hun werkzaamheden. Omdat wij eindelijk onze wens laten uitkomen en een veranda aan ons huis laten bouwen, hebben wij de hulp ingeroepen van dit bedrijf. Via een offerte die wij eerst hadden aangevraagd hebben wij een prijsindicatie gekregen. Deze was ons zo meegevallen dat wij meteen gebeld hadden voor een afspraak. Niet veel later kwam er een medewerker aan huis om de maten op te nemen en onze wensen te bespreken.  elektricien Rotterdam

Mooi resultaat

Je zal je wel afvragen waarom wij op zoek waren naar een elektricien nabij Rotterdam. Normaal als je een veranda laat bouwen heb je deze persoon niet nodig. Maar dat is het hem juist, wij willen verlichting en een stopcontact hierin hebben en dan heb je wel een medewerker van Jabreco BV nodig. Zelf ben ik redelijk handig, maar aan dit soort klusjes daar waag ik mij niet aan. 

Inmiddels hebben wij de veranda staan en ik moet zeggen dat deze mooier is geworden dan op het papier stond. Vooral de verlichting maakt de sfeer helemaal af. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige medewerkers van Jabreco BV.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.