Goed geholpen door het incassobureau no cure no pay

Ik woon al een tijd in een zeer mooi huis, en daardoor is het huisje waar ik voorheen in woonde vrij komen te staan. Dit huisje staat al geheel vrij op naam, dus ik mag zelf bepalen wat ik ermee doe. Zo is een goede vriend van mij voor een tijd terug uit het huis gezet, en kwam op straat te staan. Natuurlijk wilde ik hem helpen en had aangeboden om in mijn kleine huisje te gaan wonen, natuurlijk moest hij hier wel voor betalen, maar dat vond hij geen punt. Zo hadden we een huurcontract gemaakt en laten ondertekenen, en deze door een advocaat rechtsgeldig laten maken. De maanden verstreken en ik had pas één keer de huur ontvangen. Elke keer kreeg ik een andere smoes te horen en dat ik niet zo moest zeuren. Ook al was het mijn beste vriend, ik had hem geholpen, maar dan moet hij wel aan zijn verplichtingen meewerken. Inmiddels liep het de spuigaten uit en heb ik besloten om een incassobureau in te schakelen, een bureau die werkt op basis van incassobureau no cure no pay.  Zo zie  je maar dat je zelfs je beste vriend niet meer kan vertrouwen. Het incassobureau werkt op basis van incassobureau no cure no pay, dus mocht er geen betaling plaats gaan vinden, ben ik ook niets aan het incassobureau verschuldigd. 0502032145_154_vordering indienen

Nieuwe bewoners

Inmiddels is mijn vriend verhuisd, hij heeft wel alle huur betaald, maar om herhaling te voorkomen heb ik hem gevraagd om elders onderdak te gaan zoeken. Inmiddels wonen er nu nieuwe mensen in heet huisje. incasso_keurmerk

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.