Gezocht op Besparen energie

besparen2-150x150Veel mensen hebben last van bedrijven die keer op keer iets proberen te verkopen via de telefoon. Vorige maand werd ik weer gebeld en dit keer door een energie bedrijf. Ik had natuurlijk geen interesse. Ik heb toen de telefoon opgehangen en liep steeds met de gedachte rond dat het wel wat goedkoper kon. Ik ben toen gaan kijken op Google onder Besparen energie en kwam uit bij hetzelfde bedrijf als mij gebeld had. Mijn vrouw wilde ook graag overstappen, dus dat hebben we toen maar gedaan bij dit bedrijf. Nu er een maand voorbij is merk ik een duidelijk verschil met vorige maand. Ze zijn veel voordeliger en ik ben van mening dat er veel meer mensen zijn die teveel betalen.

 

Zeker een aanrader.

besparen1

Voor de mensen die net zo eigenwijs zijn als ik is het zeker een aanrader om eens te kijken bij dit bedrijf. Ze zijn vele malen goedkoper en als je dat gaat berekenen op jaarbasis, dan kan dat je flink geld schelen. Het is daarom van belang of dat is even uit te rekenen bij dit bedrijf, want wie weet kunnen ze veel voor je betekenen. Ze zijn erg professioneel en staan je graag te woord om je te helpen! Kijk snel onder Besparen energie

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.