wasdroogcombinatie

Eerst wassen dan drogen: wasdroogcombinatie

Op de website wasmachinesale.nl kan je informatie en tips krijgen over verschillende wasmachines zoals de was droogcombinatie. Met een wasdroogcombinatie kan je eerst wassen en dan drogen in een gecombineerd programma. Je hebt dan maar een machine nodig. Voor alle wasdroogcombinaties geldt dat ze net zo goed wassen als losse wasmachines maar minder goed drogen dan losse drogers. Verder duren de was & droog programma’s lang en zijn de machines veel minder zuinig met energie.

Beste uit de test

Er is op de website een test van wasdroogcombinaties te vinden. Handig als je overweegt er eentje te kopen. Ver bovenaan eindigt een AEG wasdroogcombinatie, de AEGL99696HWD. Deze machine wast goed, droogt goed, wast een hoop kleren, verbruikt weinig energie. Het is de eerste wasdroogcombinatie met een warmtepomp droger. Met deze nieuwe techniek en met een betere centrifuge droogt de machine beter, sneller en energiezuiniger dan de anderen. In de test scoort deze AEG machine een 9 op prijs-kwaliteit en een 8 op (schoon) wassen. De machine heeft een laadvermogen van 9 kg voor wassen en 6 kg voor drogen.

Goede tweede

Een behoorlijk eindje daaronder eindigt de Samsung. wasdroogcombinatieWD80J6400AW. Wat vooral goed is aan deze Samsung is de prima prijs-kwaliteit verhouding. Machines van dit merk scoren vaak goed op dit onderdeel en eindigen vaak als beste-koop in tests. De machine wast 8 kg en droogt 6 kg.  De machine presteert dus minder dan de AEG van hierboven maar is een stuk voordeliger. En de machine is gemakkelijk in het gebruik.

Customer care

Op de derde plaats vind je de Bosch wasdroogcombinatie WVG30441NL. Deze machine scoort goed op fabrieksservice en -garantie. Hierdoor wordt extra service door de winkel of leverancier minder belangrijk. Je kunt dan kiezen voor goedkopere online acties.  De Bosch heeft een eco-silence motor en is daarmee energiezuinig en stil. Een betrouwbare machine en goede en directe customer care van Bosch. Met deze machine kan je 8kg wassen en 5 kg drogen.

Betrouwbare merken

Wanneer naar merkprestaties in het algemeen wordt gekeken, dan ziet de top drie er zo uit: 1. Siemens, 2. Bosch en 3. Samsung/AEG. Dus we zien dezelfde merken ook terugkomen in deze lijst. Op de site kan je een kortingsbon vinden van 30 euro, als je plannen hebt om er eentje te kopen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.