Een zwevend toilet vind ik echt het mooist

Een zwevend toilet lijkt misschien erg prijzig, tot dat je eens een kijkje neemt op de site van Sanitair Online. Dit is namelijk echt het juiste adres voor alles wat ook maar te maken heeft met sanitair. En wat natuurlijk erg belangrijk is, is dat je hier een hoge kwaliteit kunt verwachten voor een lage prijs. Voor mij nodigt het niet meer uit om nog elders te gaan kijken. En daarom mag deze goede tip natuurlijk niet ontbreken op mijn site. 

De bestelling werd netjes bij mij thuis afgeleverd

Een zwevend toilet wilde ik voor zowel boven als op de beneden verdieping van mijn woning hebben. De oude toiletten waren erg oud en hadden hun beste tijd wel gehad. Ik ben dan ook zeer tevreden met de nieuwe omdat dit een hoop ruimte scheelt, en het echt veel mooie en netter staat. Omdat je een afspraak kan maken voor de levering hoef je niet een hele dag te gaan wachten op de chauffeur, netjes op afgesproken tijd werd mijn bestelling netjes bij mij binnen afgeleverd. Alleen al deze service scheelt al een hoop ergernis met eigen vervoer en gesleep. Ik heb voor de rest van mijn tijd dat ik in dit huis woon mijn toiletten voor elkaar, en kan ik zorgeloos verder gaan met het volgende project.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.