Een vuilniszak kopen voor de kweek

Het klinkt misschien apart, een vuilniszak kopen voor je kweek. Als je zelf kweekt weet je denk ik wel dat vuilniszakken altijd broodnodig zijn, het eerste wat je in huis haalt. Natuurlijk kan je een vuilniszak overal kopen, maar ik heb een vast adres waar ik al mijn spullen koop, zo ook de vuilniszakken. Omdat die op waren, werd het tijd om nieuwe te bestellen. Mijn vriendin vroeg zich nog af waarom ik dit niet even bij de supermarkt deed, maar ik ben in die zin best gestroomlijnd als het gaat om producten. Ik koop altijd bij dezelfde winkels, omdat ik weet wat je dan krijgt. Bovendien hebben ze hier ook hele grote vuilniszakken, die ik ook nog moest hebben.

growexpert

De kweek is bijna tot z’n eind gekomen en het ziet er vooralsnog hartstikke goed uit. Wel moet ik dus even beginnen met opruimen, dat kan nog wel even een flinke klus worden. Maar het is het altijd waard wanneer je je eindproduct in handen hebt. Het is fantastisch om te zien wat het harde werk geleverd heeft. Dat is denk ik voor mij het allerleukste aan het kweken. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor planten en ik ben blij dat ik dit nog uit kan oefenen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.