slotenmaker Dordrecht

Een slotenmaker in Dordrecht

Nooit geweten dat ik zo blij kon zijn toen ik de slotenmaker in Dordrecht mijn straat in zag rijden.  Je zal wel denken, daar is toch niets bijzonders aan, maar het tegendeel is waar. Vooral als je midden in de nacht thuis komt na een dag hard werken en erachter komt dat jouw huissleutels nog netjes op de tafel in de woonkamer liggen. Gelukkig was ik een tijd geleden wel zo slim geweest oom het telefoonnummer van dit bedrijf in mijn mobiel op te slaan, je zal het ooit maar eens nodig hebben…. slotenmaker Dordrecht

Super snel

KeyExpert is een slotenmaker in Dordrecht met meer dan 55 jaar ervaring. Dit bedrijf is inmiddels een begrip in en rond deze plaats geworden. Zij hebben al meerdere mensen uit de brand geholpen door een slot open te maken van een woonhuis. Maar niet alleen hiervoor kan je dit bedrijf inschakelen. In de afgelopen jaren zijn zij een allround bedrijf geworden die je ook kunnen helpen met inbraakpreventie. Daartegen leveren zij gecertificeerde en goedgekeurde sloten.

Mijn ervaring om voor een gesloten deur te staan en de sleutels binnen te hebben liggen, zal mij geen tweede keer overkomen. Daarvoor heb ik nu maatregelen getroffen. Wat precies ga ik hier niet vertellen, veiligheid hè?

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.