Een geweldige aankoopmakelaar in Zwolle

Baarslag Makelaardij is een zeer professionele aankoopmakelaar Zwolle. Deze tussenpersoon heeft ervoor gezorgd dat wij snel een mooi huis konden kopen. Zo heeft deze makelaar een eerste bezichtiging weten te plannen van een huis die wij al op het oog hadden. Dit huis stond nog niet officieel in de verkoop, maar via via hoorden wij dat de huidige bewoners wilden gaan verhuizen. De tussenpersoon heeft van het begin tot het einde ons geholpen met de aankoop van de nieuwe woning. Ook bij de notaris was voor ons een afspraak geregeld.  

Wij gaan verhuizen

Nooit geweten dat er bij het kopen van een woning zoveel bij komt kijken. Maar gelukkig heeft de aankoopmakelaar uit Zwolle ons daar prima mee geholpen. Niet alleen de eerste bezichtiging van het huis, maar ook met de hypotheek hebben wij veel steun gekregen door een medewerker van Baarslag Makelaardij.

Ondertussen zijn wij druk bezig met de verhuizing. Ook daar komt heel veel bij kijken, gelukkig hebben wij daarbij de hulp van vrienden gekregen.  Wanneer je ook van plan bent om een huis te gaan kopen dan kan ik je Baarslag Makelaardij zeker aanraden. Via het contactformulier op de site of door te bellen kan je een afspraak maken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.