Een daisyspeler, daar maakt u een oudere blij mee!

Wanneer een persoon een daisyspeler heeft wordt het omgaan met een telefoon een stuk gemakkelijker. Een ouder persoon kan helaas niet altijd alles even goed bij houden en volgen als dat wij dat kunnen. Wanneer je ouder wordt komen daar meer dingen bij kijken. Zo krijg je rimpels, je voelt je minder fit, je bent sneller moe, en in de meeste gevallen gaat het zicht van die persoon achteruit. Gelukkig hebben wij op dit laatste iets bedacht! Een daisyspeler. Hiermee kan een ouder persoon gewoon de dagelijkse routine van smorgen een krant lezen blijven houden. Ook wanneer ze slechtziend zijn. Een daisyspeler is namelijk een apparaat dat een krant, een tijdschrift of gewoon een berichtje voorlees. Zo hoeft de persoon niet meer moeilijk te doen om iets te kunnen lezen en vervolgens uitgeput zijn van de inspanning van het lezen van de krant. Een daisyspeler is een echte uitkomst voor iedereen die niet erg goed meer ziet.

De voordelen van een daisyspeler :

  • U kunt de dagelijkse routine blijven volgen alleen leest u nu niet meer zelf de krant maar wordt deze voor u voorgelezen.
  • U hoeft niet meer vermoeid te zijn van het lezen van een krant. Met een daisyspeler hoeft u enkel nog even te luisteren en bent u weer op de hoogte van het nieuws van de dag.
  • U heeft geen bril meer nodig wanneer u de krant kunt lezen deze wordt gewoon voor u voorgelezen.

Een daisyspeler klinkt misschien suf voor de jeugd maar oudere kunnen hier erg veel voordeel van hebben!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.