trap bekleden met laminaat

De trap bekleden met laminaat

Wij laten onze trap bekleden met laminaat. Normaal hebben wij hier van die halve maantjes op liggen, maar eenmaal bij de showroom van Van den Berg langs geweest, willen wij nu wat anders. Toen wij naar de showroom van dit bedrijf zijn gegaan hebben wij onze ogen uitgekeken. Wat een geweldige voorbeelden hebben zij hier. Van Tapis vloeren, tot Bourgogne Parket en zo kan ik nog wel even door gaan. Wil jij ook eens wat anders op je vloer of op de opgang hebben, neem dan eens een kijkje in deze showroom. Je zal verbaasd zijn hoeveel keuze zij hier hebben. trap bekleden met laminaat

Mooi resultaat

Wij hebben inmiddels onze trap laten bekleden met laminaat. Zo hebben wij wel even lopen twijfelen over eiken treden, maar onze keuze was toch op een andere mogelijkheid gevallen. Nu hebben wij de treden hetzelfde als de vloer in onze gang, een bijzonder mooi geheel. Omdat de treden gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en de bovenste laag voorzien is van een structuur, zijn deze stroever. Dus uitglijden wanneer jij op je sokken naar beneden loopt, is haast niet mogelijk.

Heb jij ook interesse gekregen in de mogelijkheden die je bij Van den Berg Parket, kijk dan eens op hun website voor de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.