2015topmypalmshop

De exotische planten van My Palm Shop

cycas-revoluta_wp_Toen ik ging verhuizen wilde ik mijn huis zo leeg mogelijk inrichten. Mijn oude huis stond vol met meubels en allerlei andere voorwerpen. Het oude huis van mij zag er daardoor vaak heel erg rommelig uit. En dat is ook de reden voor mij geweest om mijn nieuwe huis zo leeg mogelijk in te richten.

Weinig leven

Omdat mijn woonkamer best wel leeg was en er, maar een aantal meubels instonden vond ik het nogal weinig leven ademen. Om hier verandering in te brengen heb ik besloten dat ik een kleine palmboom in de woonkamer wil hebben. Het idee ontstond doordat ik laatst in een hotel was waar zij in de lobby een mooie kleine palmboom hadden die het toch een stuk sfeervoller maakte.

In het begin was ik bang dat en palmboom ontzettend duur zou zijn, brahea-edulis_wp_maar de palmbomen van My Palm Shop zijn ontzettend voordelig. De My Palm Shop had ik gewoon gevonden door te zoeken naar kleine palmbomen via het internet.

Op de website had ik precies de palmboom gevonden die ik wilde hebben en daarom heb ik deze ook gelijk besteld. Wat ik zo fijn vond was dat de palmboom mooi op tijd werd geleverd. De pot voor de palmboom had ik al, maar toen deze in de woonkamer stond trok de palmboom alle aandacht naar zich toe.

De woonkamer ademt nu veel meer leven en dat is precies wat ik wilde. Met de service en het product van My Palm Shop ben ik ontzettend tevreden!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.