De bedrijfsdeuren ontworpen en geïnstalleerd

download (2)Al een tijdje was ik op zoek naar een mooi huis om in te gaan wonen, enkele jaren was ik al aan het rondkijken. Het is nou niet direct dat ik er enorme haast mee had, het is meer dat het begon te kriebelen bij mij. Na jarenlang in huurhuizen te hebben gewoond wilde ik nu wel eens wat voor mijzelf, wilde ik een huis wel eens volledig naar mijn wens kunnen inrichten. Het ideale project kwam eigenlijk heel toevallig langs, want nooit eerder had ik overwogen een oude loods op te knappen tot woonhuis, maar toen ik tijdens een fietstocht eens toevallig tegen deze loods stuitte was ik direct verkocht. De loods overigens ook, ongeveer een maand later – aan mij, welteverstaan.

 

Opknapproject 2.0

 

Ik ben de loods gaan opknappen en belangrijk voor mij was de originele elementen erin te houden. Zo heb ik de originele bedrijfsdeuren niet gehouden zoals ze waren, want deze waren echt aan vervanging toe, die moesten er wel uit. Dat nam niet weg dat die stijl van de oude deuren me enorm aansprak en ik dus een waardige vervanger van deze bedrijfsdeuren wilde hebben. Met die opdracht ging ik naar het bedrijf Different Doors, dat zich meer dan bereid toonde me hierbij te helpen. Ze kwamen met een heel mooi ontwerp dat mij direct aansprak en ik gaf ze de opdracht de deuren voor me te ontwikkelen. Dit bedrijf zette ze er ook in bij mij, want het blijft niet alleen bij ontwerpen, ook de installatie kunnen zij voor je doen. Ik besloot mijn verhalen op het wereldwijde web te zetten, zodat ook anderen weten waar ze terecht kunnen voor de meest uiteenlopende soorten garagedeuren, dit is echt een tip!

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.